Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten är inte jag

När jag är som mest ensam,
känner jag mig
som minst vid liv.
När verkligheten
åter igen knackar på,
är jag som minst vid liv.

Försök att nå mig,
jag är längre bort än du tror.
Medan du lever i nuet,
är jag redan långt före.




Fri vers av angelicayouknow
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-13 23:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett mycket intressant perspektiv, Angelica.
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

angelicayouknow
angelicayouknow