Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen har sagt att det skulle bli lätt. Men att vara 16 år gör ingenting lättare.


Aldrig tillräckligt bra

Djupa andetag,
hjärtat
ökar takten.
Vad är det
som väntar mig
nu.
Kommer jag inte
att räcka till
idag heller?




Fri vers av angelicayouknow
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-14 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angelicayouknow
angelicayouknow