Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om killen som ångrade sig.


Straffad!

Killen är straffad sen en längre tid tillbaks.
Han var kriminell, slogs,knarkade och hotade. Sitter i häktet och ångrar sig.
När han tänker tillbaks så började det hela redan när han var 9 år.
Började med lite små tjafs i skolan, snattade lite godis. Allt fortsatte med slagsmål i skolan och även utanför. Killen bildade ett gäng som gick runt i samhället och började mucka med människor som bara gjorde killarna irriterade. Slagen blev allt hårdare genom åren. Det kunde vara fem killar emot en enda oskyldig liten kille. Men den lilla killen fick ta emot dom hårda slagen mot ansiktet. Sparkarna mot huvudet och magen. Var efter veckorna gick och killarna blev ännu mer hårdare och tuffare började de alla även knarka. Misshandlade minst 3 killar varje helg. Stal bilar, gjorde inbrott och knarkade som bara den.
Den första anmälan som kom emot den här killen va när han bara var 10 år. Men när killens familj och skolans kurator inte kunde få kontakt med honom så tog dom kontakt med socialen.
Det var igentligen där allt det hemskaste började.
Socialen bestämde att den här pojken skulle få flytta till en fosterfamilj.
Men det gick inte alls bra. Killen fick inte alls bra kontakt med familjen. Och dom orkade inte med att han bara kom och gick som han ville. Droppen var då pojken slog familjens ene son som var 3 år äldre. Socialen fick ta hand om pojken igen. Ännu en gång flyttade han till en annan fosterfamilj.
Men när han kom hem varje kväll efter att ha vart med i slagsmål och va hög så åkte killen in på en ungdomsanstalt.
Killen lyckades rymma flera gånger men till slut kunde han inte rymma mer.
Resten är igentligen bara en historia nu.
Den här killen ångrar sig så innerligt mycket.
Men, han är straffad!




Prosa (Novell) av Jessan
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-13 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessan
Jessan

Senast publicerade
Kärlek
Gömmer sig!
Straffad!
* Se alla