Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Det sägs att kärleken är den bästa drogen
Och så är det nog.

Kärlek är nått man måste vara försiktig med och vårda ömt
Det är nämligen det finaste som finns och som kan ändra på allt!




Fri vers av Jessan
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessan
Jessan

Senast publicerade
Kärlek
Gömmer sig!
Straffad!
* Se alla