Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är:

allt jag ser
allt jag vill
allt jag drömmer om
allt jag vill någonsin älska
om jag någonsin får välja vad jag kan göra om
det vill jag älska dig liv efter liv om o om igen
du är solen min som kommer aldrig drunkna eller försvinna
även om den gjorde det.. då skulle jorden dö med

jag vet inte varför du kom i mitt liv
men jag vet varför jag kommer aldrig släppa taget om dig

kanske du va vilse då
men jag är kär nu




Fri vers av Endless Love MS
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-14 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS