Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

its pleasure and pain this love


ju mer jag tycker om dig vännen

ju mer längtar jag

ju mer det påverkar mig underbar du

desto mindre objektiv blir jag


kärlek är så svårt och varför gör det så ont samtidigt som det är så skönt


ju svårare det blir min kära

ju mer vill jag skydda mig

ju ondare det gör att vänta

ju mer stänger jag och blir hård


jag vet inte hur jag skall hantera det baby


jag vill ju ha dig det vet jag ju


men jag vet inte om jag vågar











Övriga genrer av Nova-Liv
Läst 446 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-14 16:24



Bookmark and Share


    Stella Stol
låter som en sångtext
skönt gung
2009-09-16

  Blodros
Den här gillade jag!
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv