Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livets resa, av (poeten) livets dilemma, inspirerade


Kritik på en text (285)




Om man skriver en text
där raderna skall rimma
med varandra så
skrivs de bäst i verser

även orimmade verser
funkar bra att skriva
men det blir iallafall mer
lättläst på det här viset

texter som är skrivna i
rimmad eller orimmad vers
behöver varken stor bokstav
eller ens punkt i slutet

efter varje avslutad mening
men första översta versens
första rad brukar innehålla
stor bokstav för att markera början




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP