Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän besökte mig och vi gick på en spelning... och före detta satt vi vid havet och njöt av kvällens atmosfär.


Idoler & Stjärnfall

Vi synade gränsen
Blottade fartygens lyktor
Och drömde oss bort
Till när Oktober blir April
Vi ska finna vår väg tillbaka
Men vi ska inte hem

Midnatt stoppar oss
Vid sista stationen, här
I kylan kan ingen se
Vad som händer om du är där

Vi sitter hand i hand
På en resa tillbaka i tiden
Kollar på stjärnfall
Och idolerna som är på väg hem
Vi ska finna vår väg tillbaka
Men vi ska inte hem

Sex steg bakåt
Och tre steg framåt
En resa värt sitt pris
Så slocknar dagens ljus
Och du är hemma
Men inte vid resans slut




Fri vers av Martin Kulneff
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-14 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Kulneff