Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag ska vara helt ärlig, och bäst är det, så minns jag inte vad denna handlar om alls. Nåväl... säg vad ni tror!


Nya Testamentet

En bok skrev jag idag
En självbiografi om jag
Ingen kommer någonsin köpa dessa
Papper av guld och ord av silver
Jag har alltid hållt käften
Och berättat en alternativ sanning

Kan du tro alla dessa svar
Om inte, jag har ett försvar
Frågorna är svåra att förstå
Hoppas att det är nog
För jag blottade en blödande själ

Har alltid hört någon viska
Vilken färg har själen, älskling
Men jag har alltid ignorerat
Alla röster och alla blickar
Det är för mitt eget bästa

Men om du kan tro alla svar
Som jag gav dig idag
Så är jag nu väldigt svag
När jag nu står på egna ben
Alla frågor om livet
Har nu reducerats till två




Fri vers av Martin Kulneff
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-14 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Kulneff