Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'förlorat allt', av peter markurth, inspirerade mig till att gå och lägga mig för nattens inbrott vill man ju gärna undvika (nu du, kurth)


Kritik på en text (286)






poesi är fruktansvärd läsning
om du ändå kallat den
'bara ord'
hade jag kunnat acceptera texten

poesi får sinnena att koka över
hjärtat att göra dubbelslag och som bli
alldeles hjärteknipande sorgset

det drabbar läsaren till både kropp och själ
samt får individen att nästan klappa ihop
av små snyftande läten i tacksamhet
över textens känslosamma innehåll

nej nu går jag och lägger mig och sover
bort avunden över att inte själv värka fram
sådana texter... men okej
den får sina trenne fioler




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 17:36



Bookmark and Share


  peter markurth
glad att du gillar min text, duuuuu är poesi själv...
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP