Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödlig list

Det
är listigt
av dig att döda
mitt leende

Jag hade
kunnat köpa
det

Om du bara hade
visat ditt
ansikte




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-14 18:54



Bookmark and Share


    101
Ja. Snyggt!
2009-09-14

  Suzy med punkterna
Ursnyggt!!
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan