Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu ska ingen bli arg om dom känner igen snutar av texten. jag gör som jag vill . och det är tagna snuttar ut markus krunegård och lars winnerbäck :)


ingenting utan dig

jag trodde att det skulle gå lätt
att glömma bort allt om oss


ensam är stark, vilket jävla skitsnack
låt tankarna styra vad hjärtat känner

när jag var klar fanns inget kvar.

jag vände inåt o kom ut
som nånting nytt nåt ljust jag hade velat visa upp för dig
men du var färdig klar o vidare sa ”tack men nej”

ingenting är värt nånting alls



utan någon som du




Fri vers av hl
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-14 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hl
hl