Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite random haikus från kursen.


Haiku

Ditt sista opus.
Dövörat slår till igen -
gehöret blöder.

*

Syrsorna spelar
när höstmörkret sänker sig.
Gnolar och sjunger.

*

Stilla smatter
mot ett rostigt plåttak och
en kopp te till hands.

*

Räkna ringarna.
Natt efter natt samlas de
under ögonen.

*

När löven rodnar.
En förklädd förruttnelse.
Välkommen hit, höst.




Bunden vers (Haiku) av Maija
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maija
Maija