Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag föredrar tanka framför haiku.


Höst, Tanka

Tungt sinne vilar
över det döende löv
som snart singlar ner
mot frostbitna avgrunder,
mot kommande grönskors liv.




Bunden vers (Haiku) av Maija
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 22:04



Bookmark and Share


  Lindalou
Det är en väldigt vacker bild du målar upp med dina ord.
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Maija
Maija