Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag föredrar tanka framför haiku


Arbetaren, tanka

Flera lager smuts
under avbitna naglar
på arbetarhand.
Alltid bitter på golvet.
Åter till fabrikens larm.




Bunden vers (Haiku) av Maija
Läst 413 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-14 22:05



Bookmark and Share


  Philosophum
Fint!
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Maija
Maija