Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


-

du säger åt mig att rensa tankarna
men jag vet att den tanken som
skulle bli kvar skulle vara
du
och det börjar bli så uttjatande nu.




Fri vers av Ljusauppmig
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-15 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljusauppmig
Ljusauppmig