Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


imorgon

''imorgon tar jag livet av mig''
säger du
och jag tror du skämtar men
det får jag se i framtiden.
''imorgon tar jag livet av mig
tillsammans med dig.''
svarar jag




Fri vers av Ljusauppmig
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-22 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljusauppmig
Ljusauppmig