Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här önskar jag att jag kunnat lägga ut en bild som matchade texten, en ram med en massa vitt i, men jag hittade ingen, så jag lät det vara


Jag har en vän... (nu skryter jag igen)





...som brukar säga det att

om jag så inte har


något särskilt att säga
så kan jag väl åtminstone säga det

vilket är ett råd

så gott som något och jag har följt det


så långt tillbaka i tiden


som jag kan minnas
vilket brukar vara en dag eller två




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-15 16:07



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Ler stort åt slutklämmen på denna text!!;-))
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP