Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Inspiration Gardell) i det tysta




Under ytan...

Understundom dyker tanken upp igen

den dolda...den hemliga, den förljugna

illistiga spjuvern som lurar i ett fördolt tecken

 

en dimma omsluter pakten mellan konspirationen

och brödraskapet

allt vilar tystare än någonsin förut...väntande

tills den rätta tiden nalkas

 

och ännu finns det tid

tid att minnas...tid att smälta intryck

tid att göra någonting.

 

 




Övriga genrer av ~Leonardo~
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-15 19:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välformulerade rader.. hemlighetsfulla.. laddade .. tankeväckande BRA!
2009-09-17

    leelee
Mystik döljer sig i dessa ord...
2009-09-15

  Aisha VIP
...gillar det fördolda...hemliga...
vet inte vad som döljer sig...
bra!
2009-09-15

  Junitvillingen
Hoppsan, det stavas: fascinerande...sorry slarvfelet;-)
2009-09-15

  Junitvillingen
Känns hemlighetsfullt detta...som en gåta utan att man får veta lösningen...och det är det som är så facinerande - detta att du som författare gör mig nyfiken!!
2009-09-15

  Lili Samuelsson VIP
gillar att det inte framkommer vad det är som är dolt,snyggt
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~