Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinner inte tänka mina egna tankar.

Hinner inte tänka
mina egna tankar
i vardagen.

Kanske i soffan,
då jag varvar ner,
för att äntligen tänka
mina egna tankar.

Somnar där

Drömmen sveper med sig
min vardag

och sedan är det morgon igen




Fri vers av Tina-sol
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-15 21:44



Bookmark and Share


    Stella Stol
förlorad
Tänkvärd tanke tid
Jag känner igen också
2009-09-26

  Lejonhjärtas poesi
Fi fanken så detta känns igen...
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol