Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara kaninen vet


nu stannar tiden


Nu
stannar tiden

och allt som ska hända
slutar

innan det hänt
slår stål mot stål
mina händer


händer
framtiden redan innan
tiden sagt
nu

stannar tiden
händer
sluter sig kring rädslan
stål

mot stål

nu




stannar tiden












Övriga genrer av korpfjäder
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-15 22:51



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Starka ord som kittlar fantasin.
2009-09-22

  Gunnel André VIP
Dikten kittlar min fantasi, men jag tänker inte konkurrera med kaninen.
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder