Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick - Hon ville men inte han


En flicka som bor uti Skara
Hon ville till prästen så fara
Men inte det gick
Nej inte hon fick
Han ville ej ha henne bara




Fri vers av Therés
Läst 252 gånger
Publicerad 2005-10-11 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!