Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick - Flicka på jakt


En flicka som bodde i Spånga
Hon ville en pojke nu fånga
Så än for hon hit
och än for hon dit
Helt plötsligt så hade hon många




Fri vers av Therés
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-11 13:39



Bookmark and Share


  Markattan
Härligt humoristiskt! :o)
2005-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!