Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar...


man kanske ska falla isär

man kanske ska falla isär
gå i 1000 bitar. gå sönder.
för att kunna bli hel igen




(kanske måste man gå igenom den mörka hårda vägen
för att komma fram till ljuset. till den lätta vägen.)




eller?




Fri vers av hl
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-16 21:58



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
kanske. men visst verkar det onödigt..
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

hl
hl