Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt en dag


Vill dela

mjuka känslor

varma färger

och morgontimmars

sköna lek

med dig



tror du...

att du också vill



med



mig?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-16 23:40



Bookmark and Share


  Spir@
Längtande och vacker! Mmm... De gillas...
2009-09-17

  Peter Jr Eriksson
Underbar !
2009-09-17

  ~Leonardo~
En skön morgon badande i varma känslor...gillas!!
2009-09-17

  blaite
Fin..
2009-09-17

  erkki
Gôtt mos!

En Morgonstund har guld i mund
kanske också rostad macka
och ett ägg, ja en får tacka
för lång och härlig morgonstund

Kanske först en kel så rund
ofta får man därfrån backa
då du ägget först vill hacka
snart frukost präglar vårt förbund
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen