Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har framkommit att en del poeter här inne inte är vad de utger sig för, en del utger sig för att vara något mer än de är och nu har jag skrivit en text för att illustrera hur jag tror att en sådan människa är funtad och som fungerar...


Nu har jag...





...låtsats vara intelligent och fullfjädrad
så länge att folk allt mer börjat få upp
ögonen för vem jag är, inte bra alls förstås

men, något senare kommer jag som vanligt
att komma med det stora avslöjandet
och då kommer folk inte tro sina ögon

när man som jag, är bedragare, så är
det ofantligt viktigt att breda på en
smula men aldrig släppa in folk i hjärtat

sitt eftersom de då skulle kunna börja
ana som oråd och börja komma med
besvärliga frågor det kan vara svårt

att såväl undvika som att besvara
man får helt enkelt bubbla på och som
hålla god min i elakt spel...

vänliga hälsningar från allas er just
egen

(oläslig namnteckning)




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-17 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP