Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Sista skymningen


Mot kvällningen -

då när livet

gick mot höst


då knäppte hon

sina fåriga händer

slöt ögonen

och såg bilden

av sig själv

lekandes och skrattandes

med honom -

han

som bara fick

en kort stund på jorden


så här

i sista skymningen

blev minnet

hennes färdkost


och resan kändes genast


mycket


lättare






Fri vers av Junitvillingen
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-17 13:00



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Helt enkelt vackert fridfullt med en bakomliggande sorgsenhet
2009-09-17

    J. Herward
nästan som att inte frukta döden eller åldrandet mer...

känsloladdad text:) snyggt
2009-09-17

  Fredrik Stillesjö
Hej "A touch..."

Minnen som bär, fint kontrasterad mot den vackra solnedgången. Hälsar vännen Fredrik
2009-09-17

  Peter Jr Eriksson
tycker om ! som alltid bra!
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen