Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stegen bakom stegen framför




Letar efter det i mig som ska växa. Letar efter sättet att släppa taget och ändå hålla i för mitt liv, för resten av det. Efter styrkan. Sitter i mitt smutsiga skal och vågar inte tvätta det, vågar inte riskera att det ska skina. Dra till sig den uppmärksamhet det alltid suktat efter. Tänk om det skulle sjunka till botten, höra tonerna, livets bakgrundsmusik, och lycka. Tänk, vad skulle hända om lidandet lyfte, och lämnade mig ensam.









Övriga genrer av m.ricknell
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-17 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell