Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya vindar



I spåren

av det som var

finns vi


minns vi



men inte längre



tillsammans...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 296 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-17 15:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångad feeling
2009-09-23

  Popcorntankar
Känner igen, aj!
2009-09-19

  Teresia Ridell
Vemodigt vackert !
2009-09-17

  Yrre VIP
Sorgesamt vacker!
2009-09-17

  Suzy med punkterna
Ännu en strålande text från dig
2009-09-17

  etthjärtaäralltidrött
Talande bortom orden.
2009-09-17

    ej medlem längre
Med några enkla ord få sagt så mycket.
En härlig text!
2009-09-17

    J. Herward
här tycker jag att luften mellan dina rader, får min hud att bli gås... haha^^

fantastiskt! hur du har fått få meningar att bli en 100 sidor lång bok i min skalle
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen