Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tom

tom
tomhet
ensam
ensamhet
drömmer om
ett liv
så olikt mitt
fantiserar om en
person
jag är ljusår ifrån att
ens likna
en liten liten aning
varför bara drömma
leva i fantasin
jag vågar inte
flyga
inte ens testköra
mina
(redan förbrukade)
vingar




Fri vers av lokisen
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-17 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lokisen