Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärpning!

Jag kan inte glömma
alla löften
om en framtid
som nu är
ett minne blott
ruskar
Skakar
om mig själv
Skärpning!
flicka lilla!
Dumdristig
att åter igen låtas bli
förledd
av en osanning
(jag visste det! jag sa ju det!)
utsparkad
ratad
vem är jag
att tro?
jag gav upp
för längesen




Fri vers av lokisen
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-17 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lokisen