Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

botrkastad

Du
kastade bara bort mig
fattar du det eller?!
som nån jävla
gammal trasa
förbrukad
smutsig
kan jag nånsin lita på nån igen?




Fri vers av lokisen
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-17 16:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfullt outspoken
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

lokisen