Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du som läsare tycker att du läst något snarlikt nyligen så skall du bara tänka att första gången du läste så var det en deja vu-upplevelse av den här läsningen som nu föreligger


Jag minns födelsen som om det var igår






Jag föddes tidigt
vid halv femdraget ungefär
om morgonen en septemberdag
när hösten stod i sin prakt och horn
hördes trumpeta ut min ankomst

himlens alla änglar log och en av dem
gick genom rummet medan allt det där pågick
men själv skrek jag förstås som fan och tyckte
inte alls om att behöva komma ut
i en kall och som trist uppmålad verklighet

jag sov nyss och väcktes så brutalt och så
ville jag ha käk också och inte bara en massa
'halledudanedå vilken söt liten krabat' och så
fick jag in en spark för att få människan
att knipa käft och ge mig litet service istället...




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-17 22:14



Bookmark and Share


  Peter Matsa
känns lite deja-vu faktiskt
läskigt värre
2009-09-18

  Catharina Edin VIP
Grattis på födelsedagen!
2009-09-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Aj, aj det skulle varit
LODJURET Bara ett
enda, det enda sorry...
2009-09-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
L odjuret Du fångat allt
O ch det bra och coolt
D et går så då man förs ut
J a som ett konvolut
U tan en smäll hade Du
R akt fått vänta till kväll
E när Du inte beställt dryck
N å det ordnade sig ju
* med ett fottryck!!!
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP