Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härdas

när ljuset är skarpt i dina ögon
och dammet runt dina fötter
och du ska upp tidigt imorgon
men du kunde inte bry dig mindre

då väntar en lång tid
nätter med korsdrag
men också styrka
du härdas




Fri vers av echohotel
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-18 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

echohotel