Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte ha dig tillbaka jag vill bara att du ska förstå att jag förstår nu

Jag hittar låttexter som beskriver oss så väl
hur allt som var natt och dag gjorde att allt blev natt och mörkt
Jag vill skriva dem på papper, inte på dator, och skicka dem på posten
så att jag inte gör det efter tre öl i ett mail
utan är tvungen att lägga det i ett kuvert och köpa frimärken

Så att du ska läsa och ta till dig varje metafor och gärna lyssna på låten
som beskriver så väl hur det var natt och dag som gjorde att allt var natt
men hur man ibland kunde se stjärnorna ändå

men så vet jag ju att en av de saker som skiljde oss åt var min romantik och din teknik
min kärlek till orden och konsten, och din till datorer och monster
att jag läser orden i natten, och att du sover




Fri vers av echohotel
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-06 23:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt bra, den berörde verkligen, träffade rätt.
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

echohotel