Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Kärlek är det vackraste som finns
Det gör en människa glad som minst
När man väl blivit kär är man fast
Man vill få den man älskar i all hast
Men kärlek kan också förstöra ens liv
Som om man stuckit sig själv med en kniv
Så med kärlek kommer inte bara hopp och drömmar
Man kan också få ont så det ömmar
Att vara kär är ingenting att skämmas över
För kärlek är vad varenda människa behöver
När ens hjärta glöder så vet man vad man behöver

Kärlek




Fri vers av Siarnia
Läst 532 gånger
Publicerad 2005-10-11 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siarnia
Siarnia