Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kroppsligt

Jag har ju bara
den här kroppen att leva i
den kanske borde ha lite kul




Övriga genrer av tankepaus
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-18 21:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kort, koncis text som får läsaren att en smula dra på munnen
2009-09-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
det borde den absolut ha, på alla sätt möjliga.
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

tankepaus