Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
IGÅR BLEV JAG SÅDÄR ÅÅÅÅH. så som inte går att låta bli att bli... ;/


tårar

2 sekunder
bakifrån

och jag visste att det var du
det går inte att missa


och tårarna rann
de rann
i fyra timmar

jag såg dig
hela tiden
och jag kunde inte låta bli
att titta på dig

och för varje blick jag gav dig
rann tårarna
mer
och mer
och mer

ett hej
en kram
ögonkontakt
och tårar
hejdå med ljus pipig röst




Fri vers av hl
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-19 21:01



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
jag tycker inte om ingress, den öppnar alltid för mycket.

så till dikten.

den är mänsklig i ett sorts avsked, den liksom greppar runt det omöjliga. det är sorg som desperat målas vit. för mina ögon.
2009-09-19

    Sabina Ericsson
Aj.
Den gör ont, den är fin.
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

hl
hl