Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blommorna på bilden har ingenting alls med mig att göra utöver att de råkade finnas där när jag putsade linsen och jag råkade trycka på kn


Balbat en dvog ne ong



vradnat mat elt jing
trang en vong
adnet val e tjing
edva et og song*




*översättning lyder som följer




Den som vill bada enskilt


bör förstås göra det
men bör räkna med sällskap
eftersom skogssjön är känd
med moderna mått mätt





läs ogärna mer på
http://www.antibris.fru/so/produnst.acdx!/




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-20 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP