Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att texten inte riktigt följer det vanliga mönstret när det gäller thrillers må en och annan läsare förlåta poeten, det är förstås en sådan där konstnärlig frihet som tagits här, till poetens fromma såväl som hjärta


Vanadislunden...



,,,är en park i huvudstaden
vilken sedan urminnes tider
frekventerats av kärlekspar
hundar som rastar människor

samt de tidens tecken till individer
vilka till munnen likt i livet senare
för något andra drycker
(nappflaskor) samt med visst

välbehag känna sig såsom människor
på nytt bland andra människor som
sin morgonsil har tagit eller bara lyft
en eller annan tacka av guld
via bonusprogrammet.

I Vanadislunden råder om dagen lugnet
och om natten råder det ett annat sorts
lugn eller stämning, då och då brutet
av nattens alla ljud.

Dock med den skillnaden att bruset
av den flod strömmen av bilar
å gatan till
inte längre larmar inuti staden.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-20 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP