Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verklig

livet är inte
verkligt
inte då
inte sen
inte här
jag lever inte
jag bara
är
att bara
vara
är inget liv
det är en
förbannelse
jag tror faktiskt
inte
jag lever
är verklig




Fri vers av lokisen
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-20 11:48



Bookmark and Share


    echohotel
det kan stämma men vi ska göra det länge så det är lika bra att vara fullt ut. lättare sagt än gjort men åtminstone att sträva mot..
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

lokisen