Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Straffen och belöningen.

När han fick ett MVG
på proven
fick han 500 spänn av sin far.

Det var 150 spänn för VG.

Var resultaten lägre fick han kratta
eller skotta garageuppfarten vid snö.

När han blev vuxen
så såg han enbart straffen

aldrig belöningen




Fri vers av Tina-sol
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-20 20:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow. tyckte om denna. på något sätt en ögonöppnare.
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol