Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten kom till som under en kafferast när kaffet var slut och alla som kom in i fikarummet tvingade sig själva att sitta ner och dricka te till kanelbullarna, wienerbröden och munkarna


Jag har aldrig riktigt förlikat mig med tanken på att vi alla människor skulle kunna vara homo...




...sapiens

medan homo erectus och


de andra typerna

som hänger i baren


när de där aporna



från realitytevesrierna dräller in

vid elvasnåret och bara tar plats


så där som om de ägde stället




det borde vara vi vanliga dödliga

som skall vara i centrum och kändispacket


kunde gärna få vara bi



sittare istället




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-20 21:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
homorevulent alstring i bierektionell situering, nere i Neander Thal.
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP