Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jack E. Gladh, inspirerte med sin text 'Egotrippartiet'


Kritik på en text (290)





Schackpartiet kommer att
skapa ett visst
korsdrag genom valspurtens

som sista rafflande
dagar till men
för de övriga

partierna medan springare
från de flesta
(alla) andra partier

söker medlöpare för
att inte hamna
som på efterkälken

då de serverar
allt valfläsk på
ett bräde... även

bönderna kommer visst
att vara på
frammarsch medan kungen

i sitt elfenbenstorn
gör en rockad
för att något

dämpa ståhejet bokstavligen
och med viss
beräkning utefter flankerna




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-20 21:27



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Ha haaaaaaa! Suveränt bra med humor när den är som bäst! Bravo!!:O)))
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP