Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blood on the pavement not from my nose ( directors cut )

Längden

detta
samtal
är en kortare version
av filmens innehåll

Svarta bergmansskuggor
livar upp
min maskfyllda
ångest

Tandlösa
pensionärer
biter
i mina hälar

Det går framåt
trots
allt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-20 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan