Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kor-katt eller korkat kan gå på ett ut som prästinnan sade när hon skar ut det hjärtlösa kräkets inre och som lade resten i den kinesiska wokpannan. nej, men usch,vad är det jag säger? Det fanns väl inga prästinnor i kina heller? Eller?


Kritik på en text (291)




(Vad är poesi? Av Hannas, inspirerte)

härligt uttrycksfull och småförbannad text
som inte precis gullar med poesin
utan fastmer ställer fanskapet
mot den berömda väggen

bra skjutet
från en träffsäker höft
mot helfigur

texten förtjänar följaktligen
sina trenne pistolpipor i lakritz




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2009-09-21 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP