Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten fick jag höra vid lunchtid, hopgnetad över soppan, av mitt senaste ex som av en sådan där slump kom över till mig, alldeles som förbi av händelsen


Telefonsex... (aforism)





...verkar litet lurigt
tycker jag

men man kan ju ändå få
sig ett nummer
av något slag




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2009-09-21 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP