Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trippel-haiku

Höstdagjämningen
gräset slutar nu att gro
klipparen bortställd

Höstdagjämningen
blomhuvuden böjer sig
halsduken tas fram

Höstdagjämningen
tid att packa resväskan
följa fågelsträck




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-21 20:05

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättehärlig text
och jag följer gärna fåglarna
2009-09-29

  jimmy welleby
Sista raden är ljuvlig...
2009-09-22

  Bjarne Nordbö
Höstdagjämningen

utemöbler går i ide

kaffet inne nästa gång.

(tack för konjaken)
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP