Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en annan (poeten själv) har en smula disputert med en vän ifall det skall stå is eller are före ordet 'walking' but we did not komma fram till någon verkligt answer at that frågan


A motto at my favorite restaurant




I am not talking
when my teeth
are walking




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-21 21:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gourmandisk tystnad
2009-09-22

  peter markurth
bra
2009-09-21

  Myself
det var ju kul.
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP