Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text av anders nordlander inspirerade


Kritik på en text (293)







ej så mye till råg i ryggen
krävs för vandring
över kalhyggen

men en del fantasi
för att föreställa sig hur
skogen tog sig ut
före snarare än efter




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-21 23:20



Bookmark and Share


  walborg
Stort tack för texten i fin diktform!!
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP